Få samme stil som Jessa fra GIRLS

Jessa fra GIRLS og hendes crew. © HBO

Sidste sæson af HBO-serien GIRLS er godt i gang, og mens vi skal forberede os på et svært farvel med vores fire veninder, der har været igennem lidt af hvert, kan vi passende tage et tilbageblik på tidspunkter, hvor vores indre fashionista fik næring af seriens kostumeafdeling. Især Jessa’s vilde stil har fanget vores opmærksomhed.

Og bare rolig. Du kan godt læse videre, selvom du ikke har set GIRLS endnu. Vi lover, ingen spoilers…

Vi skipper hurtigt henover de tre øvrige hovedpersoner fra Girls, Hannah, Shosh og Marnie, og fokuserer i stedet på Jessa. Den flyvske pige, der taler med britisk dialekt og indimellem har lidt svært ved at finde ud af, hvordan man er en god veninde. Men hun er sikker i sin stil.

Jessas stil

Jessa fra GIRLS i sin prægtige fjerddragt. © HBO

Jessa fra GIRLS i sin prægtige fjerddragt. © HBO

Det er svært at komme med en endegyldig opskrift på, hvordan man klæder sig som Jessa, fordi hun ikke er bange for at løbe risici og følger sine helt egne trends. Men hvis vi alligevel skal gøre et forsøg, er det gennemgående tema i hendes garderobe boheme og til tider hippie-agtig. (Boheme betyder i virkeligheden bare at have en kunstnerisk interesse og være ligeglad med hvad normen er)

Storblomstrede bukser med vidde, fjerpragte af en anden verden, band t-shirt og denimshorts er nogle af hendes “key-items”, men det ses tydeligt, at hun er en, der går op i, at hun har det godt i sit tøj. Også selvom det er en virkelig gennemsigtig hvid kjole, der giver tydeligt kig ind til hendes neonpinke undertøj.

Jessas “statement-pieces”

Hvis vi skal koge Jessas stil ind til et par nøglegenstande, er det store øreringe, maxikjoler, mom jeans og et langt, velplejet hår, der altid er sat fint. Men vi ser hende også eksempelvis en lang, florlet sommerkjole med et par Doc Marten-agtige læderstøvler, en kimono casually svunget rundt om kroppen med en turkis top under og store øreringe, eller en basic trenchcoat, høje hæle og et farverigt silketørklæde om halsen. Måske mode i virkeligheden handler om at være veltilpas og samtidig være modig og ikke bange for at stå ud fra mængden.

Få hendes stil med Stylebarks hjælp

Få hjælp til at få Jessas stil

Få hjælp til at få Jessas stil © HBO

Vi har prøvet at lave nogle søgninger, der kan hjælpe dit klædeskab på vej til at blive lidt mere “Jessa-agtigt”.

Se tilbud på blomstrede maxikjoler

Se tilbud på bukser med vidde/palazzo-bukser

Se tilbud på cross-body tasker

Se tilbud på smykker

Se tilbud på pink undertøj

Se tilbud på mom jeans

 

Efterlad en kommentar hvis der er en film eller seriekarakter du synes vi skal analyserer stilen på næste gang! Mangler du mere inspiration?

Læs hvordan du kan få samme stil som Noora fra SKAM her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *